Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak

0546 - 33 96 62

Samen met
Carintreggeland.

De Twentse Mobiele Opticien heeft sinds 2017 een exclusieve samenwerking met De Ledenservice van Carintreggeland. Leden ontvangen een extra voordeel van 50% korting op een oogmeting twv €50.- Bij aanschaf van een bril ontvangt u €25.- euro retour.

10% korting op het montuur bij aanschaf van een nieuwe bril. Comfortabel in uw eigen huis een bril uitzoeken.

Het uitgebreide aanbod van De Ledenservice maakt uw leven leuker, makkelijker en veiliger. Jong of oud. Iedereen kan zo nu en dan ondersteuning gebruiken. Van aan-huis diensten, advies om zo slim mogelijk thuis te wonen tot een gezellig dagje uit. Het is allemaal mogelijk. Wilt u gebruik maken van het voordeel en bent u nog geen lid? Ga naar de vernieuwde website www.carintreggeland.nl/ledenservice
Klik op word lid en maak uw eigen account aan. Hier vindt u nog meer voordeel die het lidmaatschap u biedt.

Liever persoonlijk contact met de ledenservice?
Dat kan via 088-367 2373 of via leden@carintreggeland.nl

Oogzorg spreekuur.

Stephanie Kremer, gediplomeerd opticien start met het oogzorgspreekuur op locaties binnen de vestigingen van Carintreggeland. Er zijn al een aantal locaties die gebruik maken van deze service, naar volle tevredenheid.

Om alle bewoners en leden van Carintreggeland in de gelegenheid te stellen, laagdrempelig gebruik te kunnen maken van oogzorg wordt het oogzorgspreekuur gratis en vrijblijvend aangeboden op de locaties. Heel comfortabel en gemakkelijk voor de bewoners. Om deze service te kunnen leveren is een afgesloten ruimte van minimaal 3 meter nodig, waar het oogspreekuur gehouden kan worden.

Tijdens dit spreekuur verricht zij de oogmetingen beantwoordt vragen stelt de bril bij en meet zij de oogdruk. Stephanie werkt nauw samen met verpleeghuisartsen, huisartsen en oogartsen, maar ook met andere specialisten omtrent oogzorg. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de maatregelen rondom Covid-19.

Wil je deze service ook voor jouw locatie?

Laat bewoners kennis maken met dit gemak en voordeel!
50% korting op een oogmeting twv €50.-
Bij aanschaf van een bril, deze €25.- euro retour.
10% korting op het montuur.

Neem contact op en plan een oogzorgspreekuur in.


Bel 0546 - 33 96 62 of mail naar:
info@twentsemobieleopticien.nl

De Twentse Mobiele Opticien is aangesloten
bij de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven.